Mooie erkenning voor Trackdays4all

Alweer meer dan twaalf jaar houdt Trackdays4all door heel Europa circuittrainingen. Zes jaar geleden maakte de organisatie echter de grootste stap door met individuele videobegeleiding te starten. Intensief maar wel bijzonder effectief.

Begin 2010 werd huidig wegracebondscoach Barry Veneman aangetrokken om de instructiemethode verder te ontwikkelen en de opleiding naar een hoger niveau te tillen. Dat lukte, mede dankzij begeleidende instructeurs als Ghisbert van Ginhoven, Ron van Steenbergen en regerend Dutch Superbike-kampioen Danny de Boer. 

Het succes van de instructiemethode is inmiddels ook de KNMV niet ontgaan en daarom is Trackdays4all vanaf 2013 aangesteld als opleidingsinstituut voor de KNMV-racelicentie. Het eerste evenement met videobegeleiding dat Trackdays4all houdt, vindt begin januari plaats op het circuit van Cartagena.

Meer informatie over de individuele videobegeleiding is te vinden op www.trackdays4all.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.