Bryan Schouten komt met selfie actie

Bryan Schouten is van plan op puntenjacht te gaan tijdens de TT van Assen op 28 juni, en dat hoopt hij niet alleen te doen. 

Om zijn fans te bedanken voor de steun en het vertrouwen, heeft de Alkmaarder een selfie actie in het leven geroepen. Bryan Schouten: „Wij hebben voor de selfie actie van het team ruimte gekregen voor 1200 selfies. Al deze selfies vormen op de kuip de Nederlandse vlag en ik ben ervan overtuigd dat we deze plekken ook vullen. Mijn CIP team ondersteunt de actie volledig en heeft al aangegeven dat als er meer ruimte op de kuip nodig is, zij deze ter beschikking stellen. Het zou natuurlijk te gek zijn als we de hele fiets vol zouden krijgen met selfies zodat er een rood-wit-blauwe Mahindra op de startgrid staat in Assen!”

En hoe dat nou in zijn werk gaat?

1) Stuur je selfie(s) op naar selfie@bryanschouten.nl

2) Doneer € 12,50 per selfie, op rekeningnummer NL32INGB0006140223, t.a.v. Bryan Schouten racing, onder vermelding van je emailadres waarmee je de selfie hebt verstuurd.

3) Maak kans op unieke prijzen:

– Meet & Greet met Bryan Schouten inclusief 2 VIP-paddockkaarten en toegang tot de startgrid ( 1 persoon van minimaal 16 jaar).

-3 ingelijste actiefotos van Bryan Schouten met handtekening en een stuk van de originele gebruikte selfie-folie

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.