Nimoto Trendy 1000 gepresenteerd

Alsjeblieft, maak of je het wil of niet kennis met de Nimoto Trendy 1000. Volgens het persbericht was duurzaamheid nog nooit zo stijlvol, volgens ons valt dat wel mee… Hoe dan ook, de Trendy 1000 is voorzien van een 1000 Watt naafmotor, waarmee je tot 75 kilometer ver kunt komen. Bovendien is de lichtgewicht lithium accu uitneembaar en met de bijgeleverde lader snel en tegen geringe kosten weer opgeladen.

In het oog springen de extra grote 14 inch wielen. Daarnaast is dit model natuurlijk voorzien van vele opbergmogelijkheden en van een middenbok én zijstandaard. Dankzij een redelijk grote buddyseat en de uitklapbare voetsteunen is de Trendy tevens geschikt om een passagier mee te nemen.

Specificaties
Uitvoering:  25 km/u (snorscooter)
Motor:    48V 1000 Watt
Accu:    48V 30Ah lithium
Actieradius:  75 km
Oplaadtijd:  6 uur (80% na 2 uur)
Rijklaar gewicht:  113 kg

De Nimoto Trendy 1000 is vanaf eind augustus leverbaar bij de Nimoto dealer voor 2.999 euro. Let op, prijs is exclusief kosten rijklaar maken en wettelijke legeskosten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.