Bullit komt met Hero 125

Het Belgische Bullit timmert aardig aan de weg. Deze week introduceerde het merk de Hero 125. Het bedrijf dat bekend is van de retrostijl Hunt 125 en 250, komt nu met een nieuwe luchtgekoelde viertakt. En die laat zich moeilijk in een hokje drukken. Zelf noemen ze het een scrambler, maar door de hoge voorvork, het soort achterbrug en het zadel wil hij verdacht veel op een crossmotor lijken. 

De luchtgekoelde viertakt met 125cc zal 11,6 pk’s leveren. Schakelen gebeurt met een vijfbak, de aandrijving met een ketting. Starten elektrisch, maar  –zoals we al hoopten- zit er een kickstart op. Gaaf! Verder zien we een upsidedown-voorvork, een 275mm schijfrem voor en een 210 mm schijfrem achter. De noppenbanden maken de verwarring tussen een scrambler en een crossmotor compleet.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.