De MotorExpo Assen

In MOTO73 en MOTOR Magazine is aandacht besteed aan de MotorExpo Assen. Hierbij is de verkeerde datum genoemd. De MotorExpo Assen wordt nu voor de vierde keer georganiseerd en de goede datum is vrijdag 13 t/m zondag 15 januari 2017. Drie dagen lang staat de TT Hall Assen dan weer vol met motoren en alles wat daarmee te maken heeft. De deelnemerslijst van vorig jaar en onderstaand filmpje geven een indruk van de MotorExpo Assen. Houd MOTOR.nl in de gaten voor korting op toegangskaarten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.