Deze Eysink moet €20K opbrengen

Jawel, je leest het goed, twintig duizend euro moet deze Eysink opbrengen. De oldtimer van het merk dat in de 19de eeuw werd opgericht en vlak na de Tweede Wereldoorlog failliet ging, wordt per opbod verkocht. Misschien zie je het er niet meteen aan af, maar de laatste dagen waren er biedingen genoeg. Op het moment van schrijven vond de laatste bieder hem in ieder geval al €14.000 waard.Eysink

De Eysink uit het jaar 1922 heeft twee versnellingen en maarliefst 4 pk. Volgens de veilingmeester is dit het enige complete exemplaar ter wereld. De in Nederland gebouwde Eysink is helemaal origineel en in goed rijdende staat. Daarnaast is het een familiestuk en zijn zelfs de kentekenpapieren origineel. Voor wie niet gelooft dat de 500 cc viertakt liggende twin écht loopt, heeft de eigenaar een video gemaakt als bewijs.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.