vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Deze Eysink moet €20K opbrengen

Jawel, je leest het goed, twintig duizend euro moet deze Eysink opbrengen. De oldtimer van het merk dat in de 19de eeuw werd opgericht en vlak na de Tweede Wereldoorlog failliet ging, wordt per opbod verkocht. Misschien zie je het er niet meteen aan af, maar de laatste dagen waren er biedingen genoeg. Op het moment van schrijven vond de laatste bieder hem in ieder geval al €14.000 waard.Eysink

De Eysink uit het jaar 1922 heeft twee versnellingen en maarliefst 4 pk. Volgens de veilingmeester is dit het enige complete exemplaar ter wereld. De in Nederland gebouwde Eysink is helemaal origineel en in goed rijdende staat. Daarnaast is het een familiestuk en zijn zelfs de kentekenpapieren origineel. Voor wie niet gelooft dat de 500 cc viertakt liggende twin écht loopt, heeft de eigenaar een video gemaakt als bewijs.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen