donderdag 28 maart 2024

Caberg MODUS CPL

 

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Windruis en een niet perfect passende helm behoren vanaf nu tot het verleden.
Met de nieuwe MODUS CPL van Caberg heeft u zelf de mogelijkheid om zowel de beide wangkussens als de nek rand op te pompen tot uw gewenste ideale pasvorm.
   
Met behulp van een tweetal knoppen die aan de linkeronderzijde van de helm bedienbaar zijn, kunt u de wangkussens en de nekrand oppompen en leeg laten lopen. 
Door  de luchtkamers te vullen, volgen de wangkussens exact de vorm van uw gezicht en bieden u zo de meest ideale pasvorm van uw helm.
Omdat ook de nekrand uitzet, wordt door de betere aansluiting van deze rand op uw nek, de ruisvorming van rijwind nog beter weggefilterd.
Dit levert naast een betere pasvorm ook nog eens een stillere helm op.
      
De Modus CPL is verder natuurlijk voorzien van alle moderne gemakken zoals een geïntegreerd zonnevizier,  pinlock voorbereid vizier en bijgeleverde pinlock lens,
micrometrische snelsluiting, quicklock vizier-wisselsysteem, uitneembare en uitwasbare voering, eenvoudige 1-handsbediening van de kinbak, P/J homologering en grote ventilatie-openingen aan de voorzijde.
 
Het luxe opklapsysteem zorgt er voor dat de kinbak terugzakt over de helmschaal. Hierdoor is de totale hoogte van de helm in geopende toestand kleiner, en bied door het kleinere volume minder luchtweerstand.
Om te kunnen communiceren met telefoon, andere rijder of navigatie, kan aan de linkerzijde van de helm het Speak Easy bluetooth systeem van Caberg volledig geïntegreerd ingebouwd worden.
Voor brildragers zijn er speciale  uitsparingen in de binnenvoering aangebracht, waardoor de pootjes van de bril de ruimte krijgen om op een normale manier gedragen te kunnen worden.
 
Deze zeer complete Modus CPL is per direct leverbaar via het Caberg dealernetwerk in de Benelux voor een prijs van  € 299,95.

Meer informatie over deze helm en de verkooppunten kunt u vinden via www.xtravus.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen