13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Caberg Tourmax

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.
 
Met de lancering van de Tourmax onderstreept Caberg de essentie van deze slogan. De Tourmax is de eerste allroad systeemhelm ter wereld!
 
De alsmaar toenemende vraag naar allroad motoren heeft geleid tot de ontwikkeling van dit totaal nieuwe concept. Naast de gemakken van een normale systeemhelm, bied deze Tourmax ook nog eens de look van een echte allroadhelm.
Deze moderne polycarbonaat helm heeft een pinlock voorbereid vizier, en wordt standaard met pinlock lens geleverd.  

Het bedieningssysteem van het geïntegreerde zonnevizier is gepositioneerd voor eenvoudig bediening, zelfs met handschoenen aan blijft dit een makkelijke handeling.
Door het ingenieuze scharniersysteem draait de klep automatisch mee tijdens het openen en sluiten van de kinbak. Uitneembare wangkussens en binnenvoering, micro-snelsluiting en een dubbele P/J homologatiekeuring zijn standaard op deze unieke helm.
Deze Tourmax kan uitgerust worden met het Caberg Just Speak-easy communicatiesysteem voor rijder en bijrijder, zodat u onderweg met elkaar kunt praten, uw telefoongesprek kunt voeren, met behulp van aanwezige navigatie gericht kunt Touren, of van uw favoriete muziek kunt genieten.
 
De veelzijdige Tourmax is er in de kleuren mat zwart, hoogglans wit, mat antraciet en in het sportieve Sonic design. De helm is reeds via de vele Caberg dealers leverbaar vanaf € 249,95 in de maten XS t/m XL.

Meer informatie over deze helm en de verkooppunten kunt u vinden via www.xtravus.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen