vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Caféracers in haven Medemblik

Café Brakeboer aan de haven in Medemblik organiseert zondag 23 juni een Caféracer dag. Op een prachtige locatie langs de pittoreske haven kunnen eigenaren van caféracers hun motor tentoonstellen aan het publiek en gezellig samen zijn.

Alles gratis
De entree is voor deelnemers en publiek gratis. De eigenaren van de caféracers kunnen – wederom gratis – bij binnenkomst samen met hun motor op de foto en ontvangen een – daar gaan we weer – gratis consumptiebon. In de haven speelt een band op een drijvend ponton muziek uit de jaren 60. Verschillende motorbedrijven uit Noord-Holland hebben hun medewerking al toegezegd om met een aantal caféracers en/of scramblers. Om het geheel af te maken zijn er ook verschillende bedrijven die qua lifestyle passen bij caféracers. Mocht u hierbij aanwezig willen mail dan naar: caferacermedemblik@gmail.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelHerlings’s helm te koop
Volgend artikelDas Interstate?

Gerelateerde artikelen