Caféracers in haven Medemblik

Café Brakeboer aan de haven in Medemblik organiseert zondag 23 juni een Caféracer dag. Op een prachtige locatie langs de pittoreske haven kunnen eigenaren van caféracers hun motor tentoonstellen aan het publiek en gezellig samen zijn.

Alles gratis
De entree is voor deelnemers en publiek gratis. De eigenaren van de caféracers kunnen – wederom gratis – bij binnenkomst samen met hun motor op de foto en ontvangen een – daar gaan we weer – gratis consumptiebon. In de haven speelt een band op een drijvend ponton muziek uit de jaren 60. Verschillende motorbedrijven uit Noord-Holland hebben hun medewerking al toegezegd om met een aantal caféracers en/of scramblers. Om het geheel af te maken zijn er ook verschillende bedrijven die qua lifestyle passen bij caféracers. Mocht u hierbij aanwezig willen mail dan naar: caferacermedemblik@gmail.com

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.