Central Classics beurs in Expo Houten gaat niet door

Helaas, helaas… De Central Classics 2020, op 19 en 20 december in Expo Houten, gaat niet door. Dat is op zich niet echt verrassend meer, maar ditmaal is de reden anders dan je wellicht zult verwachten. Aan de corona-maatregelen werd keurig voldaan en de hallen zouden goed gevuld zijn met een gevarieerd aanbod maar er werden simpelweg te weinig kaartjes verkocht.

Organisator Titus Nietsch: ‘De start van de kaartverkoop was veelbelovend, maar daarna zakte de verkoop in. Al met al is er in deze rare tijd blijkbaar niet genoeg vraag naar een beurs. Het niet door laten gaan van Central Classics was de enige mogelijkheid. Nu de beurs niet door gaat, worden binnen enkele dagen de volledige bedragen van gekochte tickets teruggestort. De kopers zijn hierover inmiddels geïnformeerd.’

MOTORbeurs Utrecht 2021 wordt MOTORoutletbeurs Utrecht

‘En wat brengt 2021? Eind juni 2021 wordt bekeken wat de corona-verwachting voor december zal zijn en wat dat inhoudt voor het organiseren van de volgende Central Classics op 18 en 19 december 2021. Ik hoop iedereen in december 2021 weer op de beurs te zien en wens iedereen gezonde en prettige decemberdagen toe’, aldus organisator Titus Nietsch.

Kijk voor meer informatie op www.centralclassics.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?