CFMoto deelt beelden van kant-en-klare CLX 700

De CFMoto CLX 700 stond voor het eerst op de EICMA in 2019, de chique motorshow in Milaan. Destijds was het model een vingeroefening, een idee hoe toekomstige modellen van het merk eruit zouden kunnen zien. Het Britse PR-team van CFMoto heeft foto’s van de motorfiets gedeeld op Facebook. Nu blijkt dat het model dichterbij is dan eerst werd gedacht.

De motor is een regelrechte MT-07-rivaal, met z’n 692 cc, parallel-twin waarvan gezegd wordt dat het 74 pk vermogen heeft en een koppel van 66,4 Nm. De motor weegt rond e 180-185 kilo en heeft een 14 liter brandstoftank. Verdere uitrusting voor zover bekend bestaat uit een slipperkoppeling en solide J.Juan remklauwen en remschijven.

2021 CFMoto 800MT: twee versies in maart

Nog geen officiele aankondiging CFMoto CLX 700

Net als bij de MT-07 is ook bij de CFMoto CLX 700 sprake van een reeks modellen. Het blok huist in modellen met duidelijk verschillende smaken. Alle drie waren vorig jaar op de EICMA te zien. Naaat de CLX 700 is er een robuuste scrambler-versie, met noppenbanden en zadeltassen, en een gelikte supernaked met een hoekige carrosserie en opvallende graphics.

Een officiële bevestiging is nog niet voorhanden. Daarom zijn details over prijs en beschikbaarheid onbekend. Het is zelfs niet bekend of de CFMoto CLX 700 er in deze vorm ooit komt. Maar waarom zou het PR-bureau dan de beelden hebben gedeeld?

Terugkeer van Excelsior-Henderson?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?