Chinese motorpolitie op CFMoto CF1250J

De Chinese politie heeft de eerste serie CFMoto CF1250J in ontvangst genomen. De CFMoto is meteen ook de zwaarste motor die in China wordt gebouwd. Als basis voor de aandrijving is een KTM 1090 V-twin blok gebruikt. Deze werd vergroot tot 1279 pk en is goed voor 140 pk.

Maar CFMoto kan niet op z’n lauweren rusten. Onlangs presenteerde Benelli ook al een motor voor de Chinese politie, de driecilinder BJ1200J. Aan de basis van deze motor ligt het Benelli 1130cc driecilinder blok zoals dat werd gebruikt in de Tornado, TnT en TRE. In de politiemotor is de driecilinder vergroot tot 1209 cc. De motor weegt een forse 340 kilo.

Benelli BJ1200J

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?