Classic & Retro Magazine 27 later naar abonnees. Lees hem nu online!

Voor alle abonnees die zich na morgen afvragen waar toch het nieuwe Classic & Retro Magazine blijft: we hebben problemen met de drukker gehad, waardoor nog niet alle abonnees nummer 27 krijgen toegestuurd.

Het vervelende is dat nummer 27 wel bij de boekhandel te koop is. Dat is mogelijk omdat abonnees en boekhandel verschillende zendingen zijn. En de boekhandelzending was al weg… Murphy lacht zich zoals gewoonlijk in z’n knuistjes.

Abonnees ontvangen Classic & Retro 27 op 4 december. Maar als je beslist zo lang niet kunt wachten, kun je het magazine vanaf nu al wel online lezen. Dat privilege is verbonden aan je abonnement.

Lees hier Classic & Retro Magazine 27

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.