donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

World SBK kalender 2012

De officiële kalender van het World Superbike is gefotografeerd door Jim Gianatsis tijdens de Miller Motorsports USA race. Op de cover en in de binnenkant is Max Biaggi’s 2010 Aprilia RSV4 te zien, waarmee hij het World SBK kampioenschap heeft gewonnen. Daarnaast staan de Ducati 1198RS van Nori Haga, Carlos Checa’s Suzuki GSX-R1000, de Kawasaki ZX-10 van Chris Vermeulen en de BMW S1000RR-motoren van Troy Corser en Ruben Xaus op de kalender vermeld.

Bovendien is er een plaatsje gevonden voor de MotoGP-machine van Jorge Lorenzo en Casey Stoner’s Ducati GP10. De motoren worden vergezeld door mooie dames in bikini. Enkele van deze modellen zijn officiële Ducati grid girls voor Nori Haga en Michel Fabrizio. Als coureur krijg je blijkbaar alles voor elkaar…

De FastDates.com kalenders hebben 16 maanden, omdat ze in september beginnen. Meer informatie: www.fastdates.com.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen