zaterdag 2 december 2023

Dainese D-Air verkrijgbaar

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

D-Air zijn airbags van Dainese die gebruikt worden op straat en circuit. Het is draadloos door 900 keer per seconde de positie van de coureur of rijder te monitoren. De gepatenteerde airbag wordt zo geactiveerd en biedt 90% meer impactvermogen, vergeleken met Level 2 protectie. De gecertificeerde airbag zit rond schouders, sleutelbenen en ribben voor circuit gebruik. Op straat is dit schouders, rug en borst. Het systeem wordt aangezet door middel van een drukknop, en de status is af te lezen op de LED interface. Opladen is op de weg elke 24 uur nodig en op het circuit na 8 uur rijden. D-Air kan ook gebruikt worden als datalog systeem met de software van 2D. Dainese D-Air wordt wereldwijd door verschillende premium motor- en motorkledingfabrikanten gebruikt om motorrijden veiliger te maken.

D-Air Mugello R is het nieuwste kangoeroe leren pak dat met 32 aanpassingen de nieuwe benchmark is op het gebied van racepakken. Naast D-Air is er Level 2 protectie op knie, schouder, rug, elle boog en Softshape protectie op de heup. Indien de airbag geactiveerd wordt gaat een LED lamp knipperen op de hump, om zo achterliggende coureurs te waarschuwen dat er iemand op de grond ligt. Het pak biedt ongekende bewegingsvrijheid door de Tri-Axial band op de rug, nieuwe stiknaden en lokale stretch panelen. De elbowslider 2.0 is met een simpele draai te vervangen en de hump is voorzien van een waterreservoir om aan te sluiten op de helm. 

Dainese Mugello R heeft een Red-Dot design award gewonnen. Verkrijgbaar in zwart-rood en wit-rood in maat 44-60 met een adviesverkoopprijs van €3999,95.

Misano D-Air is een sportieve jas, gemaakt van het soepele D-skin leer en voorzien van reflectie, ventilatie en stretchpanelen. Er zitten 2 zakken in en de liner is gemaakt van Nanofeel en 3D Bubble voor optimaal comfort. De jas is aan te ritsen op Dainese broeken. Leverbaar in zwart-rood en zwart-wit in maat 44 t/m 60 met een adviesverkoopprijs van €1599,95.

Cyclone D-Air is de waterdichte toerjas voorzien van 2L gelamineerd Goretex membraam. Daardoor is de jas licht, volledig waterdicht, ademend en zal de jas geen water opnemen. Naast D-Air Road heeft de jas Pro Armor bescherming rondom en zit er reflectie op de jas. Door de dubbele ventilatie ritsen, stetchpanelen en 5 waterdichte zakken heb je al het comfort bij je voor lange en barre tochten. De jas is beschikbaar van maat 44 t/m 60 met een adviesverkoopprijs van €1799,95. 

De nieuwste Dainese D-Air collectie is verkrijgbaar via het Dainese netwerk en hangt op voorraad bij: 

Arie Molenaar Motors, IJsselstein
D-Store Den Bosch, Den Bosch
Ten Kate Motoren, Nieuwleusen
Termaat Motoren, Nijmegen

Dealerlocator:
www.motomind.nl
www.dainese.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image