Das pech, crossmotor weg

Blijf als eigenaar van een crossmotor ver uit de buurt van op badslippers lopende kale mannen, met een tatoeage in de nek. In Breda is een motordief actief die het heeft voorzien op crossmotoren. In alle gevallen handelt de man op dezelfde wijze. Hij benadert mensen die op Marktplaats hun crosser te koop aanbieden. Vervolgens vraagt hij hen naar een bepaald adres te komen voor een proefrit. Van dat testritje keert hij nooit terug.

Dief in HvN
De dader – tussen de dertig en veertig jaar oud – vraagt zijn slachtoffers steeds naar een wisselend adres te komen, maar al  drie keer koos hij een adres in Breda. De vierde keer pikte hij een adres uit in het eveneens Brabantse Rijsbergen. Als de verkopende partij met zijn motor arriveert, sloft de man op zijn badslippers uit een flat waar hij later helemaal niet blijkt te wonen. Hart van Nederland zond dit nieuwsitem uit over de motordief.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.