dinsdag 16 juli 2024

Data MotorNL TTT & Clubtochten 2020

Ook in 2020 zetten we weer TankTasTochten uit en organiseren we MotorNL Clubtochten. Trouwe deelnemers aan deze tochten zetten onderstaande data in hun toeragenda.

MotorNL TankTasTochten 2020

MotorNLClubtochten

 • Primavera: 25 april
 • KouwePotenTocht: 31 oktober
Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

15 Reacties

 1. Jammer genoeg komt het westen van Nederland er bekaaid van af wat betreft de TankTasTochten

  • Hi Hans, je probeert de TTT’s zo goed mogelijk over NL te verdelen. West-NL kwam de afgelopen jaren goed aan bod. Dit jaar idd minder. Maar dat geldt al jaren voor Zeeuws-Vlaanderen, Zuid-Limburg, Flevolpolders, Noordoost-Groningen etc.

 2. Hoi Jan,
  Is het een optie om de motorroutes ook te verzenden als route-tracks.
  Ik heb een 210 van Garmin en alleen tracks leest mijn toestel niet in.
  Alvast bedankt en ik kijk uit naar de nieuwe TTT.

 3. Hoi, ziet er prachtig uit maar ik mis de “Langste dag tocht”
  Gaat die ook dit jaar door?
  Groet, Ab van de Kraats

  • Hi Ab, we zien al jaren het aantal motorrijders afnemen, dat meedoet aan de LDT. Gelet op de tijd en moeite die wij in deze tochten stoppen, is het niet meer verantwoord de LDT te organiseren. Mogelijk dat ik er een speciale TankTasTocht van maak, net zoals vorig jaar de Schemerrit. Maar dat lees je in een van de komende Promotors.

 4. Waar vond ik de Motorroutes in GPX bestanden van de komende tanktas tochten in 2020?

  • Hi Jos,
   De routes van de TTT’s staan vanaf volgende maand op de site. Eentje per maand, eindigend in het najaar.

 5. Hallo zou me graag op geven voor de tank tas tochten van 4 of 5 april rontje dalfsen,, en 16 of 17 mei rondje gronau,

  • Hi Ben, opgeven hoeft niet. Is tocht zonder inschrijving en gratis deelname. En op zaterdag en zondag is dezelfde route. Kun je zelf kiezen welke dag je gaat rijden. Start altijd op locatie waar koffie te koop is, fotostop ook.

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen