4 & 5 april: TankTasTocht 1: Rondje Dalfsen

Van elke Tanktastocht hoop je iets op te steken. De mens is tenslotte meer dan een optelsom van het aantal kilometers dat hij heeft gereden. In dat opzicht biedt deze eerste TTT van het seizoen weer een paar mooie verrassingen. Lengte: zo'n 136 kmStart: Van der Valk, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH ZwolleFotostop: Paviljoen Nijstad, Koedijk 8, 7908 TA Hoogeveen (tussen 12 en 15.00 uur)DOWNLOAD DE ROUTE ALS TRACK, GPX OF ITN Neem nu die Jan Vayne, je kent hem wel. De man met die lange lokken die zo graag achter de piano plaatsneemt. Die komt uit Zuidwolde. So what, hoor ik je al mopperen, kan mij ...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,99 per maand.

MotorNL Digitaal €2,99 per maand

Maandelijks opzegbaar

Alle artikelen uit MOTO73, Promotor en Classic & Retro lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen of de (downloadbare) bladerbare PDF magazines.

Classic & Retro €49,50 per jaar

6 Edities + alle opties van MotorNL Digitaal

Proeflezen? Klik hier

Het prachtige dikke magazine Classic & Retro is iedere twee maanden weer een feest om te lezen. Klassiekers, test, techniek, alles vind je terug in Classic & Retro. Inclusief digitale toegang op Motor.nl (Premium artikelen) en bladerbare (en downloadbare) PDF magazines.

Promotor €64,95 per jaar

10 Edities + alle opties van MotorNL Digitaal

Proeflezen? Klik hier

Het beste magazine voor toerrijders valt iedere maand weer bij je in de bus. Motortests, leuke routes om zelf te rijden, producten en meer. Inclusief digitale toegang op Motor.nl (Premium artikelen) en bladerbare (en downloadbare) PDF magazines.

MOTO73 €93,50 per jaar

22 Edities + alle opties van MotorNL Digitaal

Proeflezen? Klik hier

Iedere twee weken krijg je de laatste motortests, achtergrondverhalen, columns en sportnieuws direct op je deurmat. Maar daar houdt het niet op! Inclusief digitale toegang op Motor.nl (Premium artikelen) en bladerbare (en downloadbare) PDF magazines.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Vorig artikel

Primavera 2020

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • P.Rampaart 25/04/2020 at 19:59

  Ik heb een abonnement op “Motor 73”. Hierin wordt vermeld dat de tanktastocht gedownload kan worden op motor.nl/motortroutes. Ik heb van alles geprobeerd doch helaas geen mogelijkheid ook maaar iets te downloaden.

  Antwoord
  • Jan 25/04/2020 at 21:28

   Hi P.

   Het lukt mij om de route met de iPad te downloaden. Wat lukt rit niet? Komt er niets binnen? Krijg je de zip waarin de route zit niet open? Hoor graag, dan kan ik het proberen op te lossen.

   Jan

   Antwoord