DC-Import BV presenteert GPA Solar

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

DC-Import BV presenteert de nieuwe GPA Carbon Solar “One” en de GPA Carbon Solar “America”.

De Carbon Solar heeft een carbon buitenschaal en is daardoor naast erg veilig ook licht van gewicht, bovendien zit de helm laag op het hoofd en heeft uiteraard ook een ingebouwd zonnevizier. Een erg speciale helm dus!

De GPA Carbon Solar One:

Specificaties van de GPA Carbon solar:

– Carbon jethelm met ingebouwd bedienbaar getint zonnevizier
– Matzwart met matgrijze decal
– Carbon buitenschaal
– Ingebouwd bedienbaar zonnevizier
– Binnenvoering afgewerkt met skai-leer
– Dubbel D-sluiting
– Maten XS – XL
– Helm weegt rond de 900 gr. (maat: medium)
– Consumentenprijs € 325,00

De Carbon Solar America:

  

Voor meer informatie over deze GPA helmen, kijkt u dan op onze site: www.dc-import.com of neemt u contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,
DC Import BV

DC-Import BV
Prismalaan West 19
2665 PC Bleiswijk (NL)
Tel:  +31 (0)79 331 0202
Fax: +31 (0)79 331 6007
E-mail:   info@dc-import.com
Website: www.dc-import.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?