Adventure Tour bij BMW Van Harten

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

ZATERDAG 12 APRIL: ADVENTURE TOUR
Op zaterdag 12 april kan er tijdens de Adventure Tour worden proefgereden op de BMW F 800 GS Adventure & BMW R 1200 GS Adventure. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar martijn@vanharten.nl Hierin graag vermelden welke motor uw voorkeur heeft en op welk tijdstip.
Tijdens dit event zal o.a. ook de waanzinnig brute Scrambler van Wunderlich voor het eerst getoond worden aan het Nederlandse publiek! Verder zal Henning van Wunderlich de gehele dag aanwezig zijn om al uw accessoires vragen te beantwoorden. En bieden wij de mogelijkheid om proef te rijden met diverse Wunderlich windschermen voor de R 1200 GS (LC).
Tevens is reisorganisatie SevenSummits.GS aanwezig om informatie te geven over de reizen die zij aanbieden.
Zie ook www.sevensummits.gs

•    Van Harten Amersfoort
Bergstraat 17?3811 NE  Amersfoort

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?