REV’IT! schoenencollectie

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

These boots are made for more than walking…
De schoenen in de REV’IT! urban schoenencollectie zijn niet alleen gemaakt om op te lopen. Ze bieden loopcomfort als je niet op de motor zit, terwijl ze de gewenste protectie bieden tijdens het motorrijden. Alles verpakt in de perfecte looks, zodat je zowel casual als goed beschermd onderweg bent.

De schoenen zijn gemaakt van de slijtvast en duurzaam leer van de hoogste kwaliteit. Alle schoenen hebben een verstevigd hiel- en teenstuk voor extra veiligheid. Dit zijn speciale kunststof delen die door verhitting in de perfecte vorm zijn gebracht voor de ideale mix van veiligheid en comfort.

Informatie: www.revit.eu/nl/boots

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?