De 2017 Kawasaki Ninja ZX-10R

Kawasaki presenteerde onlangs de ‘nieuwe’ ZX-1OR. Tussen haakjes dus, want alleen de kleur is nieuw. Het merk kwam namelijk in 2015 al met een nieuwe ZX-10R en daarmee deden zij in het WK Superbike behoorlijke goede zaken, ook dit jaar. Het zou dus ook wel heel opvallend zijn als de Japanners de motor hadden vernieuwd. ‘Never change a winnig team’, wordt ook wel eens gezegd. De motor blijft dus hetzelfde, de specificaties ook. Alleen is hij nu ook verkrijgbaar in een kleur die Kawasaki ‘Pearl Blizzard White/ Metallic Flat Raw Titanium’ noemt. In normale mensentaal: wit/grijs. ZX-10R 2017Natuurlijk blijft hij er ook gewoon in het groen. Of, ‘Lime Green/ Ebony “KRT Edition’, zoals Kawasaki het noemt.ZX-10R 2017 2

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.