De 2017 Kawasaki Versys 650 en Versys 1000

Deze week zagen we de introductie van de 2017-modellen van Kawasaki’s Vulcan S. Kawasaki’s best verkopende model is de Versys. Geen wonder dat de Japanners ook dit model een beetje extra aandacht gaf. De Versys 650 krijgt voor 2017 een versnellingsindicator en een aantal nieuwe kleuren. Zo wordt hij gespoten in zwart met groene accenten of zilvergrijs. En daarnaast mag een Versys 650 in Kawa-groen niet ontbreken.Ook de Versys 1000 Adventure Sports wordt voor 2017 uitgerust met een versnellingsindicator. Een ‘touring’- windscherm komt als accessoire beschikbaar. De litergrote Versys wordt gespoten in het zwart met rode accenten, daarnaast in groen en oranje. De 2017 Versys 650 en Versys 1000 staan nog dit jaar bij de Kawasaki dealer. De nieuwe prijsstellingen volgen binnenkort.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?