De MV Agusta Turismo Veloce RC

Het kan niet met op MV Agusta. Zo met de EICMA om de hoek hebben de Italianen er zin in. In onze inbox regent het de laatste tijd persberichten over speciale edities van motoren uit Varese. MV Agusta ziet de EICMA natuurlijk als een thuisfeestje, dus kondigen zij aan volgende week met nóg een model te komen. Terwijl het niet zo goed gaat met de fabrikant blijven zij komen met speciale edities van hun motoren.

We zagen eerder al de F4 RC, een Reparto Corse-versie van de F4. Hetzelfde deden zij met de F3 675 en F3 800 en de Dragster 800 RC. Dit past dan ook wel in de nieuwe strategie van MV Agusta. Het merk wil zich namelijk meer richten op hun meest exclusieve motoren. Dus brengen ze exclusieve versies van hun toch al exclusieve motoren op de markt. En we moeten zeggen, ook deze mag er weer zijn.

Alle foto’s staan in ons fotoalbum op Facebook! Like de pagina om geen nieuws meer te missen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?