De BMW G310GS

Een week na de Intermot zijn we nog volop bezig met de modellen voor volgend jaar. We verwachten ook veel nieuws voor die andere Europese beurs, de EICMA in Milaan. Zo ook deze BMW G310GS. Al verwachten we die al langer.

BMW heeft hem nog niet heeft aangekondigd. Fotograven die hun specialiteit hebben gemaakt van het spotten van testrijders hebben deze nieuwe BMW G310GS zien rijden op de Duitse wegen. Daarnaast heeft BMW’s baas Stephan Schaller tegenover MCN bevestigd dat er meer G310-modellen komen. De kleine GS zou een 313cc-grote ééncilinder met vierkleppen en dubbele bovenliggende nokkenas hebben. De lichte ééncilinder zou 180 graden gekanteld in het frame liggen en daarnaast, let op, ‘omgedraaid’ zijn. Dus met de inlaat voor en de uitlaat achter. Zoals op onderstaande foto’s is te zien, lijkt hij al aardig productieklaar.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.