donderdag 22 februari 2024

De Ducati Diavel V4 wint titel ‘Mooiste Motorfiets’ op EICMA 2022

De Ducati Diavel V4 wint titel ‘Mooiste Motorfiets’ op EICMA 2022. Het publiek van de Internationale Motorshow van Milaan Bicycle kon gedurende vier dagen de mooiste motorfiets van de show kiezen.

De ‘Vote and win the most beautiful bike of the Show’-wedstrijd, die sinds 2005 wordt georganiseerd door het Italiaanse tijdschrift Motociclismo, ziet dit jaar de elfde overwinning voor Ducati. De Diavel V4 behaalde de eerste plaats met 36,8 procent van de stemmen van de ongeveer 23.000 stemmen die werden uitgebracht door bezoekers van de show en bezoekers van de Motociclismo-website.

2023 Ducati Streetfighter V4 SP2 leidt bijgewerkte Streetfighter V4-line-up

De bekendmaking van de overwinning van de Ducati Diavel V4 vond plaats op zondag 13 november, de laatste dag van de show, gevolgd door de officiële prijsuitreiking. Andrea Amato, Chief Motorcycle Designer van het Ducati Centro Stile, nam de prestigieuze prijs voor Ducati in ontvangst. De uitreiking was de laatste handeling van een intense week van shows en evenementen.

MotoGP-coureur Enea Bastianini vond de Diavel V4 ook lekker zitten.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen