vrijdag 19 april 2024

Dit is hét ultieme gezelschapsspel voor de feestdagen

Vluchten kan niet meer, de kerstdagen komen er echt aan. En o ja, oud en nieuw ook. Of het echt de gezelligste tijd van het jaar is, laten we volledig aan jullie over. We kunnen ons in ieder geval voorstellen dat er motorrijders zijn die niet bepaald uitkijken naar een avond met gezelschapspellen. Of toch wel…?

Zie hier Monopoly in de Nürburgring-editie. Hoe gaaf! Met deze bijzondere versie van misschien wel het beroemdste spel ter wereld ga je op reis door De Groene Hel en dat maakt het allemaal een stuk interessanter en leuker dan weer een hotel op het Velperplein in Arnhem of op de Amsterdamse Kalverstraat.

Zo kun je in de Nürburgring-editie eigenaar worden van Hohe Acht, Bergwerk, Galgenkopf of de Carraciola-Karussell. Sowieso een ideaal spel als je een poging doet om dit waanzinnige circuit uit je hoofd te leren.

De prijs is 44,95 euro, inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. Bestellen kan via de officiële website van de Nürburgring.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen