13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De Kawasaki Versys 300 en 650

Dat de ‘300’ populair is onder sportmotoren, bewijst de komst van de nieuwe Supersport 300-klasse bij het WK Superbike. Maar dat het ook anders kan, bewijst Kawasaki met de Versys-X300. De nieuwste Versys wordt voortgestuwd door een 296cc watergekoelde parallel twin. Zaken als een comfortabele zitpositie, een lekker breed stuur en prima windbescherming zijn ook bij de 300 natuurlijk aanwezig. ‘In’ het display vind je onder andere een versnellingsindicator, dubbele trip meter en actuele en gemiddelde verbruik. Over dat verbruik gesproken; Kawasaki claimt een actieradius van meer dan 400 kilometer.

De 650 krijgt  een versnellingsindicator en wordt leverbaar in nieuwe kleurstellingen: Metallic Flat Spark Black, inclusief matzwarte delen en Lime Green-striping, Metallic Raw Titanium met hoogglans zwarte accenten en Candy Lime Green met een sportieve striping. De 1000 krijgt dezelfde updates, al gaat het wel om andere kleurstellingen. Zoals Metallic Flat Spark Black met rode striping. Ook ontbreekt het Candy Lime Green met nieuwe striping niet. En dan is er ook nog Candy Burnt Orange, afgewerkt met zwarte accenten en een sportieve striping.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen