De Kawasaki Versys 300 en 650

Dat de ‘300’ populair is onder sportmotoren, bewijst de komst van de nieuwe Supersport 300-klasse bij het WK Superbike. Maar dat het ook anders kan, bewijst Kawasaki met de Versys-X300. De nieuwste Versys wordt voortgestuwd door een 296cc watergekoelde parallel twin. Zaken als een comfortabele zitpositie, een lekker breed stuur en prima windbescherming zijn ook bij de 300 natuurlijk aanwezig. ‘In’ het display vind je onder andere een versnellingsindicator, dubbele trip meter en actuele en gemiddelde verbruik. Over dat verbruik gesproken; Kawasaki claimt een actieradius van meer dan 400 kilometer.

De 650 krijgt  een versnellingsindicator en wordt leverbaar in nieuwe kleurstellingen: Metallic Flat Spark Black, inclusief matzwarte delen en Lime Green-striping, Metallic Raw Titanium met hoogglans zwarte accenten en Candy Lime Green met een sportieve striping. De 1000 krijgt dezelfde updates, al gaat het wel om andere kleurstellingen. Zoals Metallic Flat Spark Black met rode striping. Ook ontbreekt het Candy Lime Green met nieuwe striping niet. En dan is er ook nog Candy Burnt Orange, afgewerkt met zwarte accenten en een sportieve striping.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?