De KTM 1290 Super Duke R

Nog meer nieuws van KTM vandaag op de EICMA. Aangezien het beest door de Euro4-keuring moet komen, is KTM aan de slag gegaan en hebben ze de nodige aanpassingen doorgevoerd. De 1290 Super Duke R heeft een nog scherpere look gekregen, met een gesplitte LED-koplamp, vernieuwde achterzijde, andere tankspoilers en luchtinlaten. 

De 1290 staat nu te boek voor 177 pk, te danken aan onder meer kortere inlaatkelken, plattere kleppen en een hogere compressie. Belangrijk te melden is ook dat de Super Duke R met twee pakketten geleverd kan worden. Noodzakelijk om de nodige snufjes aan boord te krijgen, zoals quickshifter (op- en terugschakelen), Motorslipregulatie, launch-control.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?