De nieuwe MOTO73 is uit!

Bestel hier de nieuwste editie of bekijk de abonnementen!

Brits-Duitse ontmoeting in België

Mooi zijn ze zeker, de Triumph Thruxton R en de BMW R nineT Scrambler. We namen de klassiek ogende Britse nieuwkomer en de Duitse retro-icoon een weekje mee naar België om te kijken of ze ook nog over andere kwaliteiten beschikken.

Ducati Multistrada 950

Dertig jaar na de eerste Multistrada rolde de jongste versie uit de fabriek in Borgo Panigale. We maakten kennis met de Ducati 950.

Supercross

De supercross is in Amerika ongekend populair, maar in Europa wil het nog niet echt lukken. Wij keken naar de verschillen tussen de oude en de nieuwe wereld.

GP-transfers (deel 1)

De transfer van Jorge Lorenzo van Yamaha naar Ducati sloeg in als een bom. Toch vonden er in het verleden meer opmerkelijke wisselingen plaats.

Yamaha Ténéré

In 1983 introduceerde Yamaha de Ténéré, een enduromachine die geschikt was gemaakt voor een woestijnrally, maar waarmee je ook op straat kon rijden. Het was de basis voor een legende.

Triumph  Bonneville Bobber

Met zijn unieke en eigenwijze lijnenspel gooit de Triumph Bonneville Bobber nu al hoge ogen in de verkiezing van de meest gezichtsbepalende motorfiets van 2017. Wij reden ermee.

Bosnië en Herzegovina

Voor ‘lekker sturen’ ga je niet naar Bosnië en Herzegovina. Het land is vooral de moeite waard voor geïnteresseerden in de verschillende culturen, de geschiedenis en het leven in bergdorpjes.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.