Storm begint veiling

De studenten van de Technische Universiteit in Eindhoven wilden de wereld laten zien waartoe elektrisch vervoer in staat was. In tachtig dagen zouden zij ruim 23.000 kilometer gaan afleggen. Een vrij ambitieus project, maar het lukte. Als afsluiter van het project en om de laatste onkosten te kunnen dekken zijn de studenten nu een veilingactie gestart. Hierin zetten zij exclusieve Storm-artikelen in de uitverkoop. Waaronder het prototype van de Storm Pulse, de elektrische motor waarmee het allemaal gebeurde. 

Toch loopt het nog niet echt storm (haha) op de veilingwebsite. Alleen voor de teamkleding lijkt tot nu toe interesse. Het eerste bod werd gedaan op een polo dat het team aanhad tijdens de reis. Misschien dat er meer animo zou zijn voor de gave techniek van die versnellingsbak. Wie niet meeteen het prototype wil kopen (bieden vanaf €7500,-), kan voor €100 een kwartier achterop bij de echte Storm Pulse. Wat er verder nog wordt geveild is bijvoorbeeld een accu-cardridge, een helm en een 3D-model van de Storm Pulse. Wie een uniek Storm-item wilt hebben moet er snel bij zijn. De veiling sluit al op vrijdag (13 januari) om 18.00u. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.