Terugkijktip: Wheelie Man

De gehele 60 kilometer op het TT-circuit van Man op één wiel rijden. Dougie Lampkin deed het gewoon. De meervoudig wereldkampioen trial deed er ruim ander half uur over. Met opperste concentratie en gevolgd door een cameraploeg moest hij de harde wind trotseren en het verkeer ontwijken. Want het circuit werd niet afgesloten zoals tijdens de TT. Red Bull maakte er een documentaire over, erg gaaf om terug te kijken!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.