De nieuwe MOTO73 is uit!

De nieuwe MOTO73 is uit en staat weer vol met verhalen die je niet wilt missen. Neem het exclusieve interview dat we hadden met Michael van der Mark. Hij deed een boekje open over volgend jaar en zijn ambities en droom om met Yamaha door te stromen naar de MotoGP. Daarnaast:

Multitest

We reden de BMW S1000XR, Kawasaki Z1000SX, KTM Super Duke GT en Yamaha MT – 10 Touring. En zoals het deze tourmotoren betaamt, moeten ze de uitdagingen die we in de Eifel aan ze blootstelden moeiteloos kunnen weerstaan. Maar doen zij dit ook?

Heel veel sport!

Naast één over de overstap van Michael van der Mark ook een verhaal over de zegetocht van Jeffrey Herlings. Daarnaast speelden we voor een dag de persoonlijke assistent van Neerland’s reizende ster Bo Bendsneyder.

Je kun je de nieuwe editie los bestellen of de abonnementen bekijken.

En daarnaast: 

– Eerste test Moto Guzzi V9 Bobber.

– Comeback van de Suzuki SV650.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.