maandag 15 juli 2024

De nieuwe MOTO73 is uit!

De nieuwe MOTO73 is uit en staat weer vol met verhalen die je niet wilt missen. Neem het exclusieve interview dat we hadden met Michael van der Mark. Hij deed een boekje open over volgend jaar en zijn ambities en droom om met Yamaha door te stromen naar de MotoGP. Daarnaast:

Multitest

We reden de BMW S1000XR, Kawasaki Z1000SX, KTM Super Duke GT en Yamaha MT – 10 Touring. En zoals het deze tourmotoren betaamt, moeten ze de uitdagingen die we in de Eifel aan ze blootstelden moeiteloos kunnen weerstaan. Maar doen zij dit ook?

Heel veel sport!

Naast één over de overstap van Michael van der Mark ook een verhaal over de zegetocht van Jeffrey Herlings. Daarnaast speelden we voor een dag de persoonlijke assistent van Neerland’s reizende ster Bo Bendsneyder.

Je kun je de nieuwe editie los bestellen of de abonnementen bekijken.

En daarnaast: 

– Eerste test Moto Guzzi V9 Bobber.

– Comeback van de Suzuki SV650.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen