donderdag 18 april 2024

Officieel: Van der Mark naar Yamaha

We schreven al eerder over geruchten rondom een overstap van Michael van der Mark. Tijdens het weekend van de Suzuka 8 Hours kwam de geruchtmolen over een overstap naar Yamaha op gang. Zijn manager Laurens Klein Koerkamp kon later bevestigen dat Van der Mark een contract had getekend en dat er met de fabrikant zelfs was gesproken over een toekomst in de MotoGP. Ook nu weer blijkt dat waar rook is, vuur is. Want het is nu officieel: Michael van der Mark voegt zich bij Alex Lowes in het Pata Yamaha Official WorldSBK Team. “Ik zag het potentieel van de R1 en ik ben er zeker van dat we met de volledige support van Yamaha over het juiste pakket beschikken om te vechten voor de titel in het WK Superbike volgend jaar”, aldus Van der Mark. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen