donderdag 25 april 2024

De nieuwe MOTO73!

Fabrieksbezoek ABUS

In de ideale wereld is ABUS failliet. Helaas is de ideale wereld nog altijd een utopie en hebben we de Duitse slotenfabrikant harder dan ooit nodig om onze geliefde motorfiets niet aan het dievengilde kwijt te raken. We gaan op zoek naar het ideale slot voor motorrijders. 

Intermot-nieuws

Deze week begon de Intermot en zoals je van MOTO73 kunt verwachten doken wij vol op het nieuws over de modellen van 2017. Welk nieuws dan bijvoorbeeld? Niet één maar twee nieuwe Fireblades, een nieuwe Triumph Bonneville T100 en een dubbel R versie van de ZX-10R, om maar wat te noemen..

Budgetbike-test

In het toer- en allroadsegment zijn er dure machines genoeg. De BMW F700GS, Kawasaki Versys 650, Honda NC750X en Yamaha Tracer 700 bewijzen dat je geen kapitalen in een motor hoeft te investeren om er veel plezier aan te beleven. 

Yamaha TZ250

Dit is er eentje uit de categorie ‘Ik durf het bijna niet te vragen…’ Toch deden we het en we mochten zowaar een rondje. 25 minuten lang was deze Yamaha TZ250-productieracer de ‘onze’. Tweetaktpurisme op een verlaten TT Circuit. Oftewel hardop dromen in een odeur van Castrol TTX.

Bestel hier de nieuwste editie of bekijk de abonnementen!

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen