donderdag 18 april 2024

Duits bedrijf CAMPWERK naar Nederland

2016 is het startpunt voor de Nederlandse activiteiten van het jonge Duitse bedrijf CAMPWERK dat in 2010 is opgericht. Tijdens de camperbeurs Hardenberg neemt het gelijk een compleet nieuw product mee voor de lliefhebber van zowel motorrijden als kamperen.

Eindelijk is het er dan. Dé kampeeroplossing voor motorrijders. CAMPWERK, de specialist in tenttrailers en daktenten, biedt per direct een tenttrailer met mogelijkheid om tot twee motorfietsen of één quad mee te nemen. Veel motorrijders willen tijdens hun kampeervakantie het liefst hun motorfiets meenemen. Tot nu toe was daar niet een geschikte oplossing voor. Tot nu toe…

2016 is het startpunt voor de Nederlandse activiteiten van het jonge Duitse bedrijf CAMPWERK dat in 2010 is opgericht. Tijdens de camperbeurs Hardenberg neemt het gelijk een compleet nieuw product mee voor de liefhebber van zowel motorrijden als kamperen.

Lichtgewicht voor zwaargewichten

Het geringe eigen gewicht (300 kg) en het hoge laadvermogen tot 1.000 kg zorgt ervoor dat ook zware motoren zoals Goldwings probleemloos kunnen worden meegenomen. Datzelfde geldt voor quads en ATV’s. CAMPWERK Bike is er in een ONROAD en een OFFROAD versie. Na de vakantie kan de aanhanger natuurlijk ook als normale transportaanhanger worden gebruikt.

CAMPWERK tenttrailers en daktenten

Het model tenttrailer dat CAMPWERK vanuit haar standplaats Müllheim produceert, is gebaseerd op de Australische tenttrailers die ook in Europa steeds populairder worden. Deze tenttrailers kenmerken zich door het extreem snel kunnen opzetten, het zeer comfortabele vaste bed en de mogelijkheid om de aanhanger ook zonder tent te gebruiken.

Interactieve stand in Hardenberg

In Hardenberg heeft de bezoeker zelf de mogelijkheid om de tenttrailer op te zetten. Ivar van der Leij van CAMPWERK Nederland vertelt: “Het opzetsysteem van de tenttrailer is eenvoudig en zeer effectief. Binnen werkelijk maar 3 minuten is de basistent al opgezet. Omdat dat natuurlijk als fabrikant makkelijk gezegd is, brengen we een demomodel waarmee de bezoeker dat zelf kan proberen. Zo kan hij of zij zelf beoordelen of het echt zo gemakkelijk gaat. En ik kan verzekeren dat echt iedereen de tenttrailer in z’n eentje kan opzetten“, glimlacht van der Leij.

Daktent

Naast tenttrailers ontwikkelt CAMPWERK ook daktenten. “De daktent is te plaatsen op vrijwel iedere auto”, zegt van der Leij. “Met een daktent is het aantal slaapplaatsen van een bus camper bijvoorbeeld snel en flexibel uitgebreid met 2 plekken.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen