De nieuwe motorjas van DIFI: Fury

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Door een water- en windichte z-liner constructie, is deze jas geschikt voor elke weertype. Veiligheid krijg je in de vorm van EN 1621-1 gecertificeerde protectoren op de ellebogen en schouders, waarbij de protectoren op de ellebogen in hoogte kunnen worden versteld, en materiaalversterkingen van extra sterk Rib Stop. 

Bij koudere dagen biedt de thermovoering de ideale oplossing om ook dan op pad te gaan. Mocht de voering na enige tijd niet meer nodig zijn, kun je hem er gemakkelijk uit ritsen en de ventilatieristen aan de zijkant open zetten voor comfortabele koelte.  

Kortom, met de DIFI Fury heb je een no-nonsens motorjas die ook op een sportievere tourmotor niet zou misstaan. 

Maak je outfit compleet en combineer met producten uit de uitgebreide DIFI collectie. Zo heb je voor de DIFI Fury motorjas al een bijpassende winddicht- en waterdichte Aerotex® motorbroek voor slecht € 99,95. 

 

Bekijk de gehele DIFI collectie op www.difi.nl of bezoek een van de vestigingen van MotoPort voor een persoonlijk advies.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?