dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Herlings in tranen

Na moeilijke tijden (beenbreuk en verliezen van een ‘zekere’ wereldtitel) en een lastige voorbereiding wist Jeffrey Herlings niet waar hij precies stond aan het begin van een nieuwe seizoen. In Qatar liet de rijder uit Elsendorp echter zien waartoe hij in staat is. De fabrieksrijder van KTM won beide manches in de MX2 en dat bracht de nodige tranen. Al het harde werken om terug te komen en de eenzame momenten zaten verpakt in de emotie die Herlings toonde na de finish. Mooi om te zien wat het teweeg brengt als een sporter ook mentaal diep moet gaan!

Foto: KTM/Ray Archer

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen