Herlings in tranen

Na moeilijke tijden (beenbreuk en verliezen van een ‘zekere’ wereldtitel) en een lastige voorbereiding wist Jeffrey Herlings niet waar hij precies stond aan het begin van een nieuwe seizoen. In Qatar liet de rijder uit Elsendorp echter zien waartoe hij in staat is. De fabrieksrijder van KTM won beide manches in de MX2 en dat bracht de nodige tranen. Al het harde werken om terug te komen en de eenzame momenten zaten verpakt in de emotie die Herlings toonde na de finish. Mooi om te zien wat het teweeg brengt als een sporter ook mentaal diep moet gaan!

Foto: KTM/Ray Archer

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?