De nieuwe standaard van Honda

Wat! Komt Honda nu met alwéér een nieuwe scooter? Niet alleen is Honda ontzettend productief, maar het zijn ook nog eens heel veel scooters. Zouden we als motorrijders ons al zorgen moeten maken? Hoe dan ook, met de nieuwe NSC (New Standard Commuter) Vision heeft Honda er een tweewieler bij in de categorie opstappen, draaien en klaar. Veel ingewikkelder hoeft rijden niet te zijn en veel meer is er dus ook niet te vinden op de scooter.

De tweewieler weegt rond de 100 kilo en het 110cc metende blokje geeft wel 8 hele pk’s. Niet dat het daar om te doen is, want meer heb je niet nodig. Bovendien komt daar nog een leuke bijkomstigheid bij, Honda claimt een verbruik van meer dan 1 op 50. Uiteraard zit ABS standaard erop. Nog niet overtuigd? Hij kost nog geen 2000 euro… Waarschijnlijk komt de NSC eind deze zomer naar Nederland.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?