donderdag 28 maart 2024

De nieuwe standaard van Honda

Wat! Komt Honda nu met alwéér een nieuwe scooter? Niet alleen is Honda ontzettend productief, maar het zijn ook nog eens heel veel scooters. Zouden we als motorrijders ons al zorgen moeten maken? Hoe dan ook, met de nieuwe NSC (New Standard Commuter) Vision heeft Honda er een tweewieler bij in de categorie opstappen, draaien en klaar. Veel ingewikkelder hoeft rijden niet te zijn en veel meer is er dus ook niet te vinden op de scooter.

De tweewieler weegt rond de 100 kilo en het 110cc metende blokje geeft wel 8 hele pk’s. Niet dat het daar om te doen is, want meer heb je niet nodig. Bovendien komt daar nog een leuke bijkomstigheid bij, Honda claimt een verbruik van meer dan 1 op 50. Uiteraard zit ABS standaard erop. Nog niet overtuigd? Hij kost nog geen 2000 euro… Waarschijnlijk komt de NSC eind deze zomer naar Nederland.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen