13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

ONK stuntrijden

We hebben allemaal wel eens iemand een wheelie zien maken en inmiddels kennen we ook het fenomeen stuntrijden wel, maar dat is meestal toch iets van een verlaten parkeerplaats waar een handjevol mensen op hun kunsten oefenen. Daar komt op 4 en 5 juni verandering in als al deze jongens in het Gelderse Elst strijden om het enige echte Open Nederlands Kampioenschap.

Het komt zelden voor dat zoveel stunters zich verzamelen om, in het bijzijn van publiek, te laten zien wie de beste is. Ga er maar vanuit dat je nog nooit zoveel wheelies, stoppies en andere trucs en balanskunsten bij elkaar gezien hebt. En dat niet één keer, maar per deelnemer opnieuw. Huidig kampioen Alexander Schuit zal er alles aan moeten doen om zijn titel te verdedigen, er zijn genoeg kapers op de kust en ze hebben stuk voor stuk het hele jaar getraind om voorgoed duidelijk te maken wie de beste is in 2011. Jij denkt dat je kunt motorrijden? Dan moet je dit zien.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen