ONK stuntrijden

We hebben allemaal wel eens iemand een wheelie zien maken en inmiddels kennen we ook het fenomeen stuntrijden wel, maar dat is meestal toch iets van een verlaten parkeerplaats waar een handjevol mensen op hun kunsten oefenen. Daar komt op 4 en 5 juni verandering in als al deze jongens in het Gelderse Elst strijden om het enige echte Open Nederlands Kampioenschap.

Het komt zelden voor dat zoveel stunters zich verzamelen om, in het bijzijn van publiek, te laten zien wie de beste is. Ga er maar vanuit dat je nog nooit zoveel wheelies, stoppies en andere trucs en balanskunsten bij elkaar gezien hebt. En dat niet één keer, maar per deelnemer opnieuw. Huidig kampioen Alexander Schuit zal er alles aan moeten doen om zijn titel te verdedigen, er zijn genoeg kapers op de kust en ze hebben stuk voor stuk het hele jaar getraind om voorgoed duidelijk te maken wie de beste is in 2011. Jij denkt dat je kunt motorrijden? Dan moet je dit zien.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.