zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

ONK stuntrijden

We hebben allemaal wel eens iemand een wheelie zien maken en inmiddels kennen we ook het fenomeen stuntrijden wel, maar dat is meestal toch iets van een verlaten parkeerplaats waar een handjevol mensen op hun kunsten oefenen. Daar komt op 4 en 5 juni verandering in als al deze jongens in het Gelderse Elst strijden om het enige echte Open Nederlands Kampioenschap.

Het komt zelden voor dat zoveel stunters zich verzamelen om, in het bijzijn van publiek, te laten zien wie de beste is. Ga er maar vanuit dat je nog nooit zoveel wheelies, stoppies en andere trucs en balanskunsten bij elkaar gezien hebt. En dat niet één keer, maar per deelnemer opnieuw. Huidig kampioen Alexander Schuit zal er alles aan moeten doen om zijn titel te verdedigen, er zijn genoeg kapers op de kust en ze hebben stuk voor stuk het hele jaar getraind om voorgoed duidelijk te maken wie de beste is in 2011. Jij denkt dat je kunt motorrijden? Dan moet je dit zien.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen