zondag 12 mei 2024

Dé Noordelijke Motorbeurs viert 26e editie

Dé Noordelijke Motorbeurs komt er weer aan. De 26e editie van het evenement staat voor 20 en 21 januari gepland in de Flowerdome in Eelde.

Dé Noordelijke Motorbeurs staat weer voor de deur. Met circa 100 standhouders van allerlei groottes, belooft het een mooi evenement te worden. Bezoekers krijgen nieuwe modellen, kleding, helmen, occasions, reizen, gereedschap en nog veel meer te zien. Daarnaast zijn er shows, demonstraties, een custom bike show en oldtimers te bewonderen. Dit alles onder het genot van muziek op de horecapleinen.

Geen Noordelijke Motorbeurs in Expo Assen

Op het gebied van locatie zit de beurs goed: de Flowerdome, gelegen aan de Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD in Eelde, is namelijk aardig bereikbaar. De snelweg A28 Assen – Groningen en de N34 zitten namelijk om de hoek. Dat maakt het weer makkelijk voor zowel Nederlandse als internationale bezoekers om langs te komen. De data noemden we eerder al, maar hier zijn ook de openingstijden: beide dagen is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor volwassenen geldt een entreeprijs van 12,50 euro. Voor degenen die de 65-jarige grens hebben overschreden, geldt een speciale prijs van 7,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar de beurs.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen