Geen Noordelijke Motorbeurs in Expo Assen

Dikke pech voor motorrijders uit de noordelijke provincies; de Noordelijke Motorbeurs van 14 t/m 16 januari, vindt niet plaats in de Expo Assen. Reden: de beurshal staat in de verkoop en de evenementenagenda is vanaf november leeg. En dat wil exploitant Libéma graag zo houden.

Fred Maring van de Noordelijke Motorbeurs zit met z’n handen in het haar. ‘In de buurt is geen enkele plek waar het evenement wel kan worden gehouden’, zegt hij. Op de site van RTV Drenthe speculeert Maring dat in de hal asielzoekers hadden moeten worden opgevangen omdat het na november ‘om maatschappelijke reden beschikbaar moet zijn voor de overheid’. Een woordvoerder van Libéma beaamt dat er gesprekken zijn gevoerd met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en de gemeente Assen, maar die zijn op niets uitgelopen.

Wat rij jij? MOTORbeurs Utrecht 2020-editie

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?