13 C
Nederland
zondag 29 mei 2022

Hutten Metaal Yamaha Racing slachtoffer laffe inbraak

Er lijkt maar geen einde te komen aan de reeks van gestolen crossers. Ditmaal is het raak bij Hutten Metaal Yamaha Racing. Uit de werkplaats in Beerzerveld zijn zes 2020 Yamaha YZF-250-modellen gejat. Zes! Om gek van te worden…

Op de website van motocrossplanet.nl kun je precies zien om welke zes framenummers het gaat. Opvallend is dat de ‘eerlijke vinder’ één van de zes crossers mag houden. Uiteraard alleen wanneer de andere vijf netjes worden teruggebracht. Een creatieve beloning die hopelijk er voor zorgt dat de Yamaha’s snel terug zullen zijn.

Yamaha’s officiële EMX250-team

Dit jaar rijden Thibault Benistant, Gianluca Facchetti en natuurlijk voormalig wereldkampioen 85cc Raivo Dankers voor Hutten Metaal Yamaha Racing dat zich tot en met 2023 Yamaha’s officiële EMX250-team mag noemen. Komend jaar zullen ze zich daarom volledig richten op het EMX250-kampioenschap.

Maar daar zijn uiteraard motoren voor nodig. Help daarom mee zoeken, want ze kunnen nu echt alle hulp gebruiken!

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen