Hutten Metaal Yamaha Racing slachtoffer laffe inbraak

Er lijkt maar geen einde te komen aan de reeks van gestolen crossers. Ditmaal is het raak bij Hutten Metaal Yamaha Racing. Uit de werkplaats in Beerzerveld zijn zes 2020 Yamaha YZF-250-modellen gejat. Zes! Om gek van te worden…

Op de website van motocrossplanet.nl kun je precies zien om welke zes framenummers het gaat. Opvallend is dat de ‘eerlijke vinder’ één van de zes crossers mag houden. Uiteraard alleen wanneer de andere vijf netjes worden teruggebracht. Een creatieve beloning die hopelijk er voor zorgt dat de Yamaha’s snel terug zullen zijn.

Yamaha’s officiële EMX250-team

Dit jaar rijden Thibault Benistant, Gianluca Facchetti en natuurlijk voormalig wereldkampioen 85cc Raivo Dankers voor Hutten Metaal Yamaha Racing dat zich tot en met 2023 Yamaha’s officiële EMX250-team mag noemen. Komend jaar zullen ze zich daarom volledig richten op het EMX250-kampioenschap.

Maar daar zijn uiteraard motoren voor nodig. Help daarom mee zoeken, want ze kunnen nu echt alle hulp gebruiken!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.