Win een REV’IT! Victory One Piece Suit

Wil jij een racepak van REV’IT! winnen, verkleed je dan als de wiedeweerga als MotoGP-coureur Randy de Puniet. Tenminste, trek het leren pak aan van de Fransman door de poster te gebruiken, die je hier kunt downloaden. Zet jezelf op een gekke, originele, komische of unieke manier op de gevoelige plaat en uploadt daarna je foto op de facebook-pagina van REV’IT!.

Ga daarvoor naar www.facebook.com/revit. De hoofdprijs is een REV’IT! Victory One Piece Suit ter waarde van 899 euro. Wees niet verdrietig als je wellicht tweede of derde wordt, want ook zij worden beloond met een mooie prijs van de Nederlandse motorkledingfabrikant. Nummer twee ontvangt een paar laarzen (TCX S-Race), terwijl de man of vrouw die op de derde plek eindigt, wordt verblijd met REV’IT! Jerez-handschoenen.

De actie loopt tot 1 augustus 2011.  
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.