maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Win een REV’IT! Victory One Piece Suit

Wil jij een racepak van REV’IT! winnen, verkleed je dan als de wiedeweerga als MotoGP-coureur Randy de Puniet. Tenminste, trek het leren pak aan van de Fransman door de poster te gebruiken, die je hier kunt downloaden. Zet jezelf op een gekke, originele, komische of unieke manier op de gevoelige plaat en uploadt daarna je foto op de facebook-pagina van REV’IT!.

Ga daarvoor naar www.facebook.com/revit. De hoofdprijs is een REV’IT! Victory One Piece Suit ter waarde van 899 euro. Wees niet verdrietig als je wellicht tweede of derde wordt, want ook zij worden beloond met een mooie prijs van de Nederlandse motorkledingfabrikant. Nummer twee ontvangt een paar laarzen (TCX S-Race), terwijl de man of vrouw die op de derde plek eindigt, wordt verblijd met REV’IT! Jerez-handschoenen.

De actie loopt tot 1 augustus 2011.  
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen