maandag 27 mei 2024

MotoVeda maakt de Veluwe rijp voor Kawasaki

Als je bij MotoVeda binnenloopt voel je dat het er borrelt, je proeft het. Henk – uit een roemrucht tweewielergeslacht en Emmy Veenendaal gaan Ede en omgeving vergroenen, met volledige ondersteuning van Kawasaki. En het stel heeft er heel veel zin in.

Het echt van start gaan heeft te lang geduurd. De officiële opening van MotoVeda – Galvaniweg 55, Ede – vond al plaats in maart! Dat was voor familie, vrienden en bekenden, want door corona was nauwelijks iets mogelijk. Daarom kijken Emmy en Henk uit naar juni, als ze de zaak opnieuw feestelijk openen voor het publiek. Dan verschijnen er billboards op zo’n beetje alle lantaarnpalen in en rond Ede. Ede moet weten dat er een Kawasaki-dealer is in Ede.

Duidelijke verdeling

‘Emmy is net een bruistabletje, maar er zit een kop op van beton.’ Henk zegt het tussen neus en lippen door. ‘Ze loopt over van ideeën, is super gedreven en wat in haar hoofd zit, krijgt ze voor elkaar. Haar doorzettingsvermogen is tomeloos. We kunnen echt op haar bouwen. We hebben de werkzaamheden ook goed verdeeld; Emmy doet de kleding en social media en ik de in- en verkoop, werkplaats en noem maar op.’ Als je met Henk over De Zaak praat spat het enthousiasme er van af. Vaak bleek dat een slechte raadgever, een valkuil voor de ondernemer, maar Henk heeft de motorzaak samen met Emmy tot in de puntjes doordacht. De prettige ruimte rond de Kawasaki-modellen, zodat je er van alle zijden goed zicht op hebt. De motorkleding juist op de begane grond en niet als zo vaak weggestopt op de eerste verdieping. De plaats van de stamtafel en de koffiecorner: altijd goed zicht op motorfietsen en klanten. ‘Als je hier over de drempel stapt, is het voor 75% zeker dat je een motorfiets koopt.’

‘Bijna 2.000 klanten geven ons een 9,6!’

Henk Veenendaal – MotoVeda

Hoge klantenwaardering

Henk houdt van duidelijkheid, transparantie. Niet verhullen dat je wilt verdienen, maar uitleggen waar je aan verdient en wat de koper er voor krijgt. Dat is belangrijk als je aan een eerlijke relatie wilt bouwen. Niet alle motorrijders kunnen daar goed tegen, die willen het onderste uit de kan. Dan bereiken ze een prijs en willen daar toch nog eens 500 euro onder. Daar is Henk niet van. Dan legt hij uit dat hij geen dozenschuiver is, maar dat Emmy en hij net als de klant ook een salaris moeten verdienen. Daarom is Henk ook zo trots op de 9,6 waarmee bijna 2.000 klanten MotoVeda hebben beoordeeld. ‘Je wilt bereiken dat een motorrijder op een feestje zegt dat MotoVeda een goede dealer is. Die 9,6 helpt daarbij.’ Als je dat allemaal weet, is het niet meer dan logisch dat Kawasaki met zo’n dealer in zee is gegaan.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen