DIFI motorjas Chicago

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Het nieuwe motorjack CHICAGO van DIFI valt met zijn design onder de “klassiekers”, maar heeft alle moderne eigenschappen die de hedendaagse motorrijder eist. Zo zijn de ellebogen en schouders voorzien van EN 1621-1 gecertificeerde VISCOTEC PROSAFE protectoren, waarbij de elleboogprotectoren in hoogte kunnen worden versteld. De rug is voorzien van foam-shock-abosrber, maar kan gemakkelijk worden vervangen voor een EN 1621-1 gecertificeerde 

SAS-TEC rugprotector. Uiteraard voorzien van diverse binnen –en buitenzakken en een plooi achter bij de armen voor dat extra beetje bewegingsvrijheid. 

Een van de voordelen van het Chicago jack, is dat door de looks, je het jack ook gerust naast de motor kunt dragen. Leuk in combinatie met de DIFI jeans Phoenix en de DIFI motorschoenen Combat. En stap je weer op, kun je de bevestigingslus gebruiken om broek en jas met elkaar te verbinden, zodat de Chicago goed op zijn plaatst blijft zitten tijdens het rijden. 

Het DIFI jack Chicago is verkrijgbaar in de herenmaten 48-60. 

Bekijk de gehele DIFI collectie op www.difi.nl of bezoek een van de vestigingen van MotoPort voor een persoonlijk advies.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?