Vice-wereldkampioen MX1 Jeremy van Horebeek start in Gemert

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De verwachting dat er zich op de valreep toch nog wk-toppers melden voor deelname aan de openingswedstrijd voor het onk-motocross lijkt uit te komen. Yamaha fabrieksrijder en nummer twee in het wk MX1 van 2014, Jeremy van Horebeek, komt naar Gemert. In Qatar en Thailand kwam Van Horebeek nog niet al te sterk voor de dag en kan dus wel wat extra wedstrijdtraining gebruiken. Daarvoor heeft hij gelukkig de wedstrijd in Gemert uitgekozen. Van Horebeek is geen onbekende op het Gemertse circuit waar hij eerder al menig duel in de MX2 klasse uitvocht. Een andere sterke rijder die aan de Gemertse MX1 lijst is toegevoegd is de Zweed Filip Bengston. Hij stond eerder al eens in Gemert op het podium. En alsof dat nog niet genoeg is heeft ook de Australiër Dean Ferris op de factory Husqvarna zich aangemeld voor de MX1. Helaas ook een afmelding in de MX1. Regerend kampioen Marc de Reuver is afgelopen maandag aan zijn rug geopereerd en zal de komende maanden niet in actie kunnen komen.

Een welkome aanvulling in de MX2 is de Rus Alexander Tonkov op een factory Husqvarna. Hij is een van de mensen die het Brian Bogers in ieder geval lastig kan gaan maken in de Gemertse zandbak.

Voor de twee meest strijdlustige renners valt er in Gemert nog wat extra te winnen. Vanaf 3 april a.s. kan er ingeschreven worden voor de Red Bull Knock Out op het strand van Scheveningen. De twee meest strijdlustige renners in Gemert (vanaf 16 jaar) krijgen een gratis inschrijving voor dit evenement.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?