zondag 19 mei 2024

Distinguished Gentlemen’s Ride voortaan in mei

Distinguished Gentlemen’s Ride, de wereldwijde rit om geld in te zamelen voor de gezondheid van de mensen, zal vanaf 2021 van maand veranderen. De organisatie van de Distinguished Gentleman’s Ride heeft de rit verplaatst naar 21 mei 2021.

Hopelijk geen Covid-19

Door een dag in mei te kiezen hoopt de organisatie van de Distinguished Gentleman’s Ride meer deelnemers op de weg te krijgen. Hopende op betere weersomstandigheden. Meer deelnemers is meer kilometers, is meer euro’s voor het goede doel. De rit van 2021 vindt plaats op zondag 23 mei. Hopelijk zijn we dan verlost van Covid-19, zodat de rit zonder problemen verloopt. De inschrijving voor het evenement opent in maart 2021.

Geschiedenis van het merk Bell Helmets

Verklaring Distinguished Gentlemen’s Ride:

‘Sinds ons openingsjaar in 2012 rijden we de Distinguished Gentleman’s Ride op de laatste zondag van september. Velen van ons hebben negen jaar standvastig in regen en wind gereden; toegewijd aan fondsenwerving en bewustwording van prostaatkanker en de geestelijke gezondheid van mannen.’

‘De nieuwe datum van de Distinguished Gentlemen’s Ride in mei opent het rijseizoen voor veel van onze dappere mensen op het noordelijk halfrond, en de mensen op het zuidelijk halfrond zullen nog steeds in staat zijn om relatief droog te blijven en van de dag te genieten. Dit is een belangrijke verandering die is besloten door de overweldigende feedback van onze motorrijders en vrijwillige gastheren uit de hele wereld, gebaseerd op de impact die het weer heeft gehad op de veiligheid van onze evenementen in de afgelopen jaren.’

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer informatie? Ga naar: gentlemansride.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen