Dit gaan de Rocket 3 modellen kosten

Triumph Motorcycles Benelux heeft de prijzen bekendgemaakt van de Rocket 3 R en Rocket 3 GT. Geheel volgens verwachting zijn dat riante sommen.

Beide modellen maken gebruik van de 2.500 cc driecilinder, met als voornaamste wapenfeit een berg vermogen van 221 Nm bij 4.000 toeren per minuut. De roadster uitvoering gaat € 26.200,- kosten. De tourgerichte GT is iets duurder. Die kost € 27.400,-. De Rocket 3 R en GT zijn vanaf medio december bij de dealer verkrijgbaar. Dit weekend kun je al een eerste blik werpen tijdens de Bigtwin Bikeshow en Expo in Expo Houten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.