Dit geloof je niet!

Huiskamervraag, wat is dit jaar tot nu toe de best verkochte motor in Nederland? En nee, het is niet de BMW R1200GS. Geef je het op? Wij wisten het ook niet, tot de verkoopcijfers van januari/februari op de mat ploften. Wat blijkt? De Yamaha YBR125 prijkt trots bovenaan met 35 stuks.

Navraag bij de importeur leert ons dat deze motorfiets uitermate populair is bij motorrijschoolhouders. Bij Yamaha zullen ze dus niet al te rouwig zijn om de nieuwe rijbewijsregels…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?